“De laatste activiteit van het officiële netwerkjaar (Jong Voka Summerfest) was tegelijk ook de laatste activiteit in mijn hoedanigheid als bestuurder en voorzitter van Jong Voka Limburg”, zegt Stijn Martens.

“Met heel veel mooie herinneringen en verwezenlijkingen kijk ik uiterst tevreden en trots terug na 9 jaar in de rol van bestuurder. Heel dankbaar heb ik ook 3 jaar als voorzitter het grootste, mooiste en plezantste netwerk van Voka Limburg mogen vertegenwoordigen. Uiteraard is het met veel pijn in het hart dat ik afscheid neem, maar met heel veel vertrouwen gaf ik de fakkel alweer door. Een opvolging waardoor de toekomst van Jong Voka Limburg meer dan verzekerd is.”

“Heel trots steun ik onze nieuwe voorzitter van Jong Voka Limburg, Tineke Kempeneers, en haar bestuur. Zij zal ons geliefde netwerk verder laten groeien en ervoor zorgen dat Jong Voka Limburg het meest relevante jongerennetwerk van Limburg blijft. Geflankeerd door 3 sterke mannen in haar kerncomité en een ijzersterk bestuursteam is ons netwerk gewapend voor de komende jaren. Uiteraard blijf ikzelf lid van Jong Voka Limburg tot ik niet meer mag komen…
Tot snel!”

Geef een reactie