Iedere maand zet Jong Voka een lid in the picture. Maak kennis met Kelly Bijnens, eigenaar bij Saviour Support.

Zaakvoerders professioneel bijstaan in het beheer van hun administratie. Daar maakt Kelly Bijnens uit Diepenbeek graag werk van. De zaken draaien op volle toeren, zodat ze recent de switch maakte van bijberoep naar hoofdberoep. En als Jong Voka-lid geniet ze van het uitwisselen van nieuwe ondernemingsideeën met collega-starters.

In januari 2020 richtte ik Saviour Support op. Ik ging voor de voorzichtige aanpak in bijberoep. Maar al snel bleek dat de vraag naar ontzorging op het vlak van tijdrovend papierwerk – offertes opstellen, facturen maken en betalen, debiteurenbeheer,… ­–
heel groot was. Omdat mijn orderboekje goedgevuld raakte, besloot ik om begin 2021 de sprong te wagen van bijberoep naar hoofdberoep. Die stap heb ik me nog geen seconde beklaagd!”

“Als startende ondernemer investeer ik graag in inspirerende contacten en ideeën.” – Kelly Bijnens

Passie voor plannen en organiseren

Kelly geniet met volle teugen van het plannen, organiseren en zaken regelen voor haar klanten. “Uit een recente persoonlijkheids­test bleek dat ik het ideale profiel heb voor deze job: perfectionistisch, in staat om vele projecten tegelijk te beheren en de wil om orde in de chaos te scheppen. Het geeft me heel veel voldoening om ondernemers te ontzorgen, zodat ze kunnen focussen op hun core business. Tegelijk moet ik er wel op letten dat ik soms niet te veel hooi op de vork neem. En ook mijn perfectionisme speelt me soms parten. Toen ik begin dit jaar mijn eerste werknemer aanwierf, legde ik de lat te hoog voor haar. Zelf ondernemen is en blijft een leerproces, en dat maakt het extra boeiend.”

Ondersteuning door Voka

Kelly is zeer enthousiast over de ondersteuning die Voka – Kamer van Koophandel Limburg haar bood: “Toen ik in bijberoep startte, had ik nood aan extra begeleiding. Die vond ik via het Bryo StartUp-traject, dat me heel wat interessante zaken aanreikte over diverse aspecten van het ondernemerschap. Naast die inhoudelijke kennis leerde ik ook heel wat nieuwe collega-ondernemers kennen. We werden een hechte vriendengroep.”

“Naast het Bryo-traject investeerde ik in extra netwerking via Jong Voka. Ook deze community van jonge ondernemers leverde me mooie vriendschappen en inspirerende verhalen op. Ik ben alvast heel blij dat er postcorona opnieuw live events op de agenda staan!”

Blik op de toekomst

Hoe ziet Kelly haar bedrijf evolueren? “Ik ben ervan overtuigd dat de nood aan administratieve ondersteuning – van papierwerk tot het organiseren van klanten­events – groot zal blijven. Mijn huidige klanten wil ik verder in de watten leggen. Uiteraard zet ik daarnaast volop in op prospectie. Met een persoonlijke aanpak op maat van mijn klanten ga ik voor gezonde groei en ambitie.”

Meer info
Saviour Support: www.savioursupport.be

Geef een reactie