WIE IS MEDIALIFE

Medialife creëert meeslepende verhalen en biedt audiovisuele digitale oplossingen. Een doorgedreven service en sterke connectie met de klant zijn hierbij FUNdamenteel. We geloven steeds in de kracht van creativiteit en innovatieve technologie.

Gelegen aan het water in het gezellige Quartier Canal, staan we garant voor een full service aanpak naar onze klanten. Klop bij ons aan voor corporate en online video, motion graphics, fotografie en zoveel meer.

“Een sterke connectie is FUNdamenteel”

WEBINARS & STREAMINGS

2020 was het jaar van de verdere digitalisering. Dankzij onze opgebouwde expertise konden we onze klanten hierbij bijstaan met raad en daad. Dankzij een uitgebreid aanbod aan webinars en online events, bieden we klanten een digitale ervaring op maat aan. Interne of externe communicatie? Een jaarvergadering op poten zetten? Een personeelsmeeting of een raad van bestuur organiseren? Het kan allemaal! Digitaal en/of hybride.

DIGITALE PLATFORMEN

Naast streamings staan we eveneens garant voor unieke en gepersonaliseerde digitale platformen. Ook hier staat interactie centraal. Ons team creëert een virtuele setting, op maat van de klant en van A tot Z. Zo denken we hele 3D werelden uit maar ook virtuele beurs omgevingen, aula’s enzovoort.

My360

Onze fotografie afdeling bleef ook niet gespaard van het woelige 2020. Met de eventsector die rake klappen kreeg, werden we genoodzaakt om ons hier heruit te vinden. Dit vertaalde zich onder andere in een 360 graden beleving, genaamd my360. Dé ideale digitale oplossing om uw bedrijf te tonen.

Check it out op www.my360.be

EEN BLIK OP DE TOEKOMST

En wat in 2021? Graag nog meer kansen om te doen wat we graag doen. En vooral, nog meer mogelijkheden om te evolueren en te innoveren. Hiervoor verruimen we onze horizon en openen we in maart een 2de vestiging in Antwerpen. Medialife telt ondertussen een vastberaden team van 25 fulltime professionals en een uitgebreid netwerk aan inhouse freelancers. Met deze solide basis zijn we klaar voor de toekomst.

www.medialife.be

Geef een reactie